Een lokaal telefoonboeknummer zoeken

Nu internet in opkomst is, raken lokale telefoonboekservices snel achterhaald. In feite belt de meerderheid van de klanten die naar een lokaal telefoonboekkantoor bellen, in feite vanaf hun mobiele telefoon en vragen ze gewoon om informatie.

Locaal Telefoonboek

Dit komt doordat mobiele telefoonnummers als zodanig in de klantenserviceregels worden vermeld. Veel bellers gaan ervan uit dat ze rechtstreeks naar een klantenservicecentrum kunnen bellen en een direct antwoord krijgen. Het is voor de klantenservicemedewerkers in een lokaal telefoonboek geen probleem om oproepen door te schakelen naar klantenservicecentra.

Met een internettelefoonnummer is dit geen probleem. Het nummer is snel en eenvoudig te vinden.

Als u een lokale telefoonlijst of een website heeft, heeft u alleen een naam en het netnummer nodig. Er zijn veel sites die u informatie aanbieden, waaronder telefoonnummers, telefoonnummers thuis, mobiele telefoonnummers en faxnummers.

Het eerste dat u hoeft te doen, is het betreffende telefoonnummer in de daarvoor bestemde velden invoeren. Nadat u het nummer heeft ingevoerd, zal de site u vertellen hoeveel andere telefoonnummers overeenkomen met het nummer. Van daaruit kunt u achterhalen wat u van het bedrijf kunt verwachten.

In het begin vind je deze informatie misschien een beetje intimiderend, maar het is eigenlijk niet erg moeilijk. Deze service geeft u een volledige geschiedenis van elk telefoonnummer.