Je zou ook kunnen de twee te combineren op een manier die een all-inclusive pakket creëert.

Je zou kunnen gratis installatie van zonnepanelen, Bouw Items en andere elektrische apparatuur te bieden voor een bepaald aantal uren per jaar. Dit zou een geweldige manier om uw bedrijf te starten en geven gratis zonnepanelen voor iedereen. De medewerkers kunnen dan worden betaald voor die uren en hebben een geweldige stimulans om het bedrijf op te bouwen en verkopen hun zonne-energie producten, ook.

Wat als u gratis elektrische diensten voor een vast aantal uren per jaar werken? Met gratis installatie en een prijs-discount om contracten van Bouwbedrijven voor hun nieuwe klanten te krijgen, kan dit een geweldige manier om uw bedrijf uit te breiden.

Terwijl u verkoopt zonnepanelen en andere elektrische apparatuur voor bouwbedrijven, overwegen reclame over hen. Bied gratis reclame-diensten of installateurs op het display gratis.

Kijk ook eens samen te werken met iemand die biedt gratis verzending op zonne-panelen of elektrische apparatuur, evenals het toevoegen van gratis training voor klanten die ook hoe te monteren, installeren en repareren van het product. Zorg ervoor dat beide opties gratis adverteren of verminderde prijsstelling.

Praat met uw klanten en leg ze op een lijst van beschikbare apparatuur en producten en ook gratis aanbiedingen van jou. Het is belangrijk om uw klanten eraan te herinneren dat een kopie van de coupon of promotie in hun portemonnee of tas te houden, zodat ze weten dat ze altijd het ontvangen van promotiemateriaal in de mail.

Er zijn veel manieren om je prijs te krijgen naar beneden om te concurreren met mensen die de verkoop van zonnepanelen, Bouw Items en zodanig voor Construction Services. Zorg ervoor dat u uw onderzoek van tevoren en in elkaar gezet van een kwalitatief hoogwaardig is belangrijk.

.

Bouw

Interessante links