Woning Verbouwen

Waar u op moet letten bij het inhuren van een verbouwingsaannemer

Een van de grootste beslissingen bij het renoveren van een huis is welk type aannemer voor het verbouwen van een huis u moet inhuren, vooral als het de eerste keer is dat u uw huis verbouwt. Afhankelijk van wat u zoekt, zijn er veel verschillende opties. Hier zijn een paar:

Gemiddeld nemen professionele remodeler-projecten tussen de drie en acht maanden in beslag, maar dat hangt allemaal af van de omvang en reikwijdte van de klus, voor wie je het mag doen en hoeveel werk je zelf wilt doen. Een algemene vuistregel, volgens het artikel hierboven, is dat voor elke $ 100.000 die wordt uitgegeven, het ongeveer 4-6 weken zou moeten duren om de verbouwing te voltooien. Dit hangt af van een aantal factoren. Hoe complexer de verbouwing, hoe langer het kan duren.

U kunt ook uw lokale aannemers vragen om u enkele voorbeelden te geven van projecten die ze in het verleden hebben voltooid. Een snelle Google-zoekopdracht zal veel lokale aannemers onthullen, dus dit kan een goed startpunt zijn om te vergelijken. Als u een aannemer vindt die zich lijkt te specialiseren in bepaalde gebieden van verbouwing, vraag hem dan hoe lang hij dit soort werk heeft gedaan en hoe lang het duurde voordat hij aan de slag ging.

Bouw

Interessante links