Dit is de reden waarom het nodig is om regelmatig te inspecteren en vervang het dan de huidige bescherming circuit.

Een andere reden voor over-de huidige bescherming is om te beschermen tegen de mogelijkheid van een stroomstoot. Meer dan de huidige bescherming van bijzonder belang bij het omgaan met batterijen werkende apparaten die gebruik batterijen. Er kan een klein verschil in vermogen voor elke individuele batterij, maar meer dan de huidige bescherming kan nuttig zijn om de batterij te verzekeren heeft geen last van een verlies van macht.

Meer dan de huidige bescherming is verkrijgbaar in een aantal vormen en maten. Enkele van de meest voorkomende over-de huidige bescherming zijn: over-current switches, beschermers, overbelasting veiligheidsafsluiters, spanning te beperken, en de bescherming van zekering. Meer dan de huidige switches zijn klein circuit breakers dat een gevaarlijke overbelasting te voorkomen.

Meer dan de huidige switches zijn verkrijgbaar in de maten voor de meeste gadgets, die meestal rechtstreeks zijn aangesloten op een printplaat te passen. Deze zijn vooral handig wanneer er weinig ruimte is voor een grotere schakelaar. Meer dan de huidige schakelaars kunnen ook worden vervangen door een overspanningsbeveiliging, die de meer dan huidige toestand bewaakt.

Overbelastingsbescherming is ingebouwd in het toestel en hoeft niet te worden verwijderd voor normaal gebruik, terwijl type II overbelastingsbescherming het apparaat te verwijderen voor normaal gebruik vereist. Meer dan de huidige schakelaar en surge protectors zijn een andere vorm van over-de huidige bescherming. Overstroom schakelaars en zekering beschermers zijn ingebouwd in de inrichting en rechtstreeks verbonden met de printplaat.

Meer dan de huidige bescherming wordt vaak opgenomen in het apparaat, dus de enige manier om te controleren of een opzichte van de huidige situatie bestaat is om het apparaat uit te schakelen en weer aan. Veel apparaten gebruiken een combinatie van over-stroom schakelaars en zekering beschermers een gevaarlijke overbelasting te voorkomen. Meer dan de huidige switchand zekering beschermers zijn meestal aanbevolen bij oudere gadgets die gemakkelijk een overbelasting kan ontwikkelen te worden geïnstalleerd.

Meer dan de huidige bescherming is erg belangrijk in verschillende elektronische apparaten. Veel van deze apparaten hebben een eigen weerstand tegen overstroom voorwaarden, die de bron is van hun inherente veiligheid. bescherming.

.