In de meeste gevallen kunt u uw horloge gratis laten repareren.

Een alternatieve manier om uw Apple Watch te herstellen, is door naar de geautoriseerde Apple Service Centers in het hele land te gaan. Veel servicecentra bieden gratis reparatie en vervanging van hun producten. Als je geluk hebt, kan het servicecentrum zelfs aanbieden om je Apple Watch terug te sturen in ruil voor je telefoonnummer of e-mailadres. U moet echter weten dat deze winkels waarschijnlijk alleen beschadigde of kapotte Apple Watches accepteren, dus als de uwe er net versleten uitziet, komt u mogelijk niet in aanmerking.

Als geen van deze opties u aanspreekt, is het waarschijnlijk het beste dat u uw Apple Watch zelf probeert te herstellen. Dit kan echter een zware taak zijn en vereist dat u zeer georganiseerd bent. Als u enige kennis heeft van de interne onderdelen van het apparaat, zou het geen probleem moeten zijn om erachter te komen hoe u dit moet doen.

Allereerst moet u de Apple Watch openen, of u nu de batterij eruit trekt, de band verwijdert of de hele eenheid verwijdert. Als u het scherm heeft gebroken, moet u de behuizing openen om deze te verwijderen. Als u het scherm echter niet kunt vinden, heeft u een vergrootglas of een elektronenmicroscoop nodig. Vervolgens kunt u beginnen met het weer in elkaar zetten van het beeldscherm met behulp van kleine stukjes metalen bandjes die u in de winkel koopt om het beeldscherm bij elkaar te houden.

Nadat u dit heeft gedaan, moet u de reparatie professioneel laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat deze correct wordt gerepareerd. Dit duurt niet lang, maar het duurt ongeveer een uur om te voltooien. U moet het display vervolgens opbergen totdat u een goede vervanger voor uw horloge kunt vinden.

.