IIIT Werving - Methoden van Werving IIIT

De wereldwijde sector IT Services blijft snel groeien als de financiƫle en economische crisis het bezit komen van een groot aantal landen over de hele wereld neemt. IT, met andere woorden, wordt een steeds belangrijker en kracht in onze economie. Er zijn twee manieren om IT diensten te verkrijgen, die beide kosteneffectief kunnen zijn en zorgen voor de IT-professional de best mogelijke return on investment.

It services

IIIT - De IIIT (Indian Institute of Technology) programma biedt studenten een volle vier jaar IT-cursussen. Het wordt beschouwd als een van de meest gewaardeerde universiteiten in het land en een immens populaire keuze voor mensen op zoek naar studies voort te zetten in India. IIIT is de thuisbasis van enkele van de toonaangevende IT-bedrijven in het land. Het is ook een populaire bestemming voor IT-professionals geworden als gevolg van de nabijheid van de IT-hubs en de hoge kwaliteit van het onderwijs, een aantal van de beste in het land.

VV (IT & Services Industry) - De ITES sector bestaat uit een verscheidenheid van bedrijven. De afkorting verwijst naar de IT en services in India. VV-regeling werkt als een katalysator voor IT-bedrijven om hun bedrijfsvoering en het leervermogen van hun personeel te verhogen.

IIIT kan worden verkregen op twee manieren: door middel van externe of interne werving. VV is aanzienlijk goedkoper dan externe werving en dus is de traditionele methode om IIIT.

Externe werving - De externe werving methode voor het verkrijgen IIIT omvat verschillende stappen. Deze omvatten: het verzenden van een CV naar diverse IIIT arbeidsbemiddeling; het invullen van een selectie vragenlijst; het indienen van de resultaten van de vragenlijst aan diverse IT-bedrijven; en ten slotte deelnemen aan een interview proces met HR-afdeling van het bedrijf. Dit kan worden aangevuld met een persoonlijk adviseur, op papier of op de telefoon.