een desktop en een slimme telefoon met behulp van GSM-technologie - Bovendien heeft het bedrijf twee handsets ontwikkeld. In feite hebben ze deze nieuwe technologie beschikbaar zijn klanten via de IT-services en dit helpt hen te bereiken wat ze willen.

Deze technologie wordt ook gaat om een ​​deel van de ambitie van het bedrijf om een ​​superieure mobiele communicatie te verschaffen. Met deze, is het zeker dat Overhaul klanten hun handen op high-end en betrouwbare mobiele diensten niet alleen zullen krijgen, maar ze zullen ook vinden dat ze in staat zijn om de nieuwste telefoons die ze verlangen geweest voor kopen.

De IT-diensten die het bedrijf biedt gaat zeer interessant. Zij zal haar klanten in staat stellen om de nieuwste toestellen, die worden geleverd met diverse opties zoals multimedia functies, automatische updates, snel opladen, geavanceerde camera functies, enz. Kopen

Als u een huidige klant van een revisie handset, zult u merken dat het komt met functies, zoals Google Android, Amazon Kindle Fire, Apple iPhone, Samsung Galaxy Note, HTC Sensation, iPod Touch, BlackBerry, Windows Mobile, Nokia X en Blackberry , Lava PDA, Sony Ericsson en Toshiba. Echter, als u een client van een eerdere versie van de revisie smartphone was, zult u merken dat er niet zo veel producten om uit te kiezen.

Er zijn weliswaar enkele items online beschikbaar, is het bedrijf nog steeds bezig met het verstrekken van deze vormen van smartphones en andere producten op de markt. Dus, als u op zoek bent naar de nieuwste smartphones dan moet je vragen het bedrijf voor zijn nieuwste aanbiedingen.

.