Hoe u het risico op brand in uw huis kunt verminderen

Elk jaar branden duizenden huizen af ​​in gruwelijke branden. Branden kunnen worden veroorzaakt door een enkele vonk of zelfs door een kleine hoeveelheid water. In feite is de kans dat branden in een keuken of badkamer meer dan twee keer zo groot zijn. Hoewel de National Fire Protection Association meldt dat de meeste branden in huis beginnen, negeren veel mensen het installeren van brandalarmen. Gelukkig zijn er verschillende eenvoudige manieren om het vermogen van uw huis om brand te voorkomen te verbeteren.

Zorg er eerst voor dat uw alarm correct werkt. Een standaard brandalarm heeft vier hoofdfuncties: Een kleine brand detecteren. Waarschuw bewoners van de brandconditie. Activeer noodveiligheidscontroles.

Als u nog nooit een alarmsysteem heeft gehad, kijk dan eens naar de verschillende branddetectiesystemen die momenteel op de markt zijn. Er zijn twee veel voorkomende soorten alarmen: hardwire en draadloos. Hardwire-alarmen zijn afhankelijk van metaaldetectoren om de aanwezigheid van rook te detecteren. Als de detector de brand niet opmerkt, gaat het alarm af en neemt een vertegenwoordiger van het bedrijf contact op met de lokale autoriteiten. Draadloze melders zijn ontworpen om verbinding te maken met internet en het bedrijf telefonisch te waarschuwen als er rook of andere dingen worden gedetecteerd.