Voor Time Transfer, wordt de tijdstempel informatie overgedragen via een verbinding met de externe computer. Voor meer privacy, kunnen Time Transfer worden gebruikt met een wachtwoord, dat is meestal moeilijk te raden. Echter, Time Transfer is de minst veilige modus. Het maakt ook niet bieden geen beveiliging voor de gedownloade gegevens.

Backup herstel. Aangezien Tijdregistratie is gemakkelijker te gebruiken dan Tranfer, de back-up / restore-functie kan worden gebruikt voor het importeren of exporteren van gegevens.

De back-up / restore optie kunt u uw gegevens te herstellen als je verliest of breken alle harde schijf. U hoeft niet om uren te zoeken door middel van de bestaande gegevens te brengen in om verloren of beschadigde gegevens te herstellen.

Van een online ID-server, kunt u de gegevens van de server op te halen. U kunt een back-up van de gegevens van uw computer, op een DVD of op een externe schijf, om ruimte te besparen op uw computer. Wanneer uw PC crasht, kunt u de back-upfunctie gebruiken om uw gegevens te herstellen van de server, zonder gegevens te verliezen.

Een andere functie die beschikbaar is met Tijdregistratie is dat het de speciale ID Server Backup functie ondersteunt. In deze functie kunt u toestemming voor de client handmatig scannen van de ID-server uit te voeren voor de bestanden die moeten worden gesteund. Met behulp van deze functie kunt uw bestanden back-up zelfs als u toegang tot de server.

Dit zijn slechts enkele van de functies die worden geboden door Tijdregistratie en ID-Server. Er zijn meer opties beschikbaar die u kunt vinden over van de website.

.