Mijn Website Beveiligen

Mijn Website Beveiligde Site - How Om Uw Account Te Beschermen?

Zodra je je mijn website Secure account hebt aangemaakt zul je in staat in te loggen op het meteen. Echter, als je graag een wijziging in uw mijn website Secure account wachtwoord te maken of toe te voegen andere nieuwe login informatie dan bent u verplicht om in te loggen op uw account opnieuw en voer de details.

De beste manier om je mijn website Secure account te beveiligen is om een ​​rekening die is zeer gebruiksvriendelijk te gebruiken. Dit betekent dat je gemakkelijk kan navigeren van het ene deel van de site naar de andere met behulp van de adresbalk van uw browser, evenals de login-gegevens. Toch zal de toevoeging van een beveiligingsfunctie als deze alleen maar betekenen zo veel als u zich niet bewust van hoe je het goed gebruikt.

Ten eerste, voordat u begint met uw zoektocht naar een mijn website Secure rekening is het essentieel dat je jezelf vertrouwd te maken met de website beveiligingsinstellingen die beschikbaar zijn. Hoewel u misschien in staat zijn door middel van een eenvoudige web login proces met behulp van een platte tekst wachtwoord te krijgen, zal het uitgegroeid tot een stuk moeilijker als je geen idee wat je wachtwoord is.

Om te beginnen, moet u uw login informatie te krijgen. Daarom selecteert u 'Inloggen' en klik vervolgens op de link 'Login Details', waar u uw persoonlijke inloggegevens te vinden.

Zodra u uw login-gegevens, alles wat je hoeft nu te doen is in te loggen op de My Website Secure site zelf.