Features

Uistekende support

Wij weten hoe belangrijk het is om goed geholpen te worden bij problemen. Wij weten dat jij iets meestal iets meer kennis hebt dan je eindklant, onze support is hier op gericht. Onze support agents kennen hun vak en kunnen je dan ook goed ondersteunen.

Managed hosting

Jep, wij kunnen websites beheren in jouw plaats. Handig toch? Maar het is natuurlijk niet verplicht. Wanneer je kiest voor enkele of al je websites te laten beheren door ons dan zorgen wij voor de updates, security en snelheids controles. Voorlopig is managed hosting enkel beschikbaar voor WordPress.

Betaalbaar

Ons reselling model is duidelijk, betaalbaar en schaalbaar. Ieder web agency of website bouwer kan bij ons terecht voor het hosten van websites. Zo kan je met één website beginnen en zo door groeien. We verwachten wel dat je na je opstart binnen enkele maanden door groeit en meerdere websites host.

Eenvoudig in gebruik, uitgebreid in mogelijkheden

Ons controle paneel is zeer eenvoudig, zo kan je zelfs met weinig kennis eenvoudig je hosting accounts of domeinnamen beheren.

Realtime dashboard

Via het Biz Hosting dashboard kan je in realtime al de nodige gegevens in kijken en beheren. Je krijgt inzage in onze server statistieken, zo kan je meteen snel problemen detecteren.

Managed services

Jij zorgt voor de website, wij zorgen voor de hosting. Indien gewenst gaan we nog een stap verder en voeren we ook het technisch onderhoud van de WordPress website uit.

White label hosting systeem

Je krijgt gratis een white label systeem ter beschik zodat je jouw klanten eenvoudig kan aansluiten en alles automatisch verloopt.

Snelle support

Kom eenvoudig in contact met onze support agents of met je eigen account manager. We weten dat je een basis kennis hebt, onze support is hier ook op getrained. Enkel kwalitatieve support dus.

Veilig door gescheiden webhosting accounts

We staan het niet toe dat een webhosting pakket meerdere websites bevatten. We kiezen enkel voor veilige oplossingen. Wel kan je een onbeperkt aantal sub domeinnamen of aliassen koppelen.

Full featured webhosting

PHP 8, Nginx, Mails, Cronjobs, Redis, SSH, Composer, Node JS, GIT, WP CLI, ... een opsomming van de tools die wij als standard beschouwen.

Degelijke backup oplossing

Dagelijks, weekelijks, maandelijks, we zorgen voor degelijk back-ups van de volledige hosting omgevingen. Deze backups worden zowel online als offline op externe locaties opgeslaan. Geen data mag verloren gaan.

Fair-use policy

Het toevoegen of gebruik van sub domeinen, aliassen, mail accounts, dns records, cronjobs of bandbreedte is momenteel niet gelimiteerd. We hanteren een fair-use policy, zodra we werken dat er een veel hogere registratie of verbruik is wat negatieve gevolgen heeft voor andere zullen we dit bespreken.


Prijzen

Eenvoudige en betaalbaar voor elke bedrijf

Webhosting
O,75/GB/maand
 • Supper snelle SSD opslag
 • Fair use policy qua trafiek, subdomainen of e-mailaccounts.
 • Premium support
 • Custom success manager
Domeinnamen
vanaf5.95/jaar
 • Transparante domeinnaam prijzen
 • Premium support
 • Custom success manager
Managed WordPress
vanaf10/maand
 • Technisch management van WordPress websites
 • Uitvoeren van updates
 • Snelheid optimalisaties
 • Anti-hack preventie
 • Premium WordPress Support
Wat is Biz Hosting?

Biz Hosting is een onafhankelijk Webhosting platform voor KMO's die websites ontwikkelen zo kunnen ze eenvoudig kwalitatieve hosting aanbieden aan klanten.

Kan ik als consument ook een account aanmaken?

Nee, het is als consument niet mogelijk om een account en hosting af te nemen. Je kan wel terecht bij onze klanten.

Is de data van mijn klanten veilig?

Ja, we doen er alles aan om data zo veilig mogelijk te verwerken. Elk hosting account van je klanten is afgezonderd en afgeschermd.

Wat is een managed service?

Via de managed WordPress service zorgen wij voor het technische onderhoud van websites zoals het uitvoeren van updates en het beveiligen van de websites. Wij merken heel vaak dat websites niet up-to-date worden gehouden, door deze service ontlast je jouw klanten en je zelf met deze taak.

Groene energie

Alle servers zijn voorzien van groene of licht groene energie door onze datacenter beheerders. Wanneer datacenters dit niet met zekerheid kunnen waarborgen dan zorgen wij zelf voor CO2 compensatie.

Supper snelle hosting kort bij de eindgebruiker

Onze servers draaien voornamelijk in datacenters in België of Nederland. Maar ook in amerika en andere europese landen hebben we servers draaien.

Start nu!

Biz Hosting levert de snelste en veiligste webhosting voor jouw klanten!

Starten kan al vanaf één website.

Registreer je nu, gratis!

Klaar om te starten?

In bulk aankopen? Get in touch!